1 konzerva krabího masa, 1 malý celer, šťáva z půlky citrónu, 3 srdíčka hlávkového salátu
Záliv: 3 lžíce vína šao-sing, 1 lžíce sójové omáčky, půl lžičky wei-su, 1 lžička čínské hořčice, 2 lžičky oleje, 1 lžička cukru a sůl
V osolené vodě uvaříme menší celer. Po vychladnutí jej nakrájíme na nudličky, které pokapeme citrónovou šťávou. Konzervované krabí maso rozebereme na menší dílky, odstraníme kůstky a lehce promícháme s celerem, na nudličky krájeným hlávkovým salátem a přelijeme zálivem.
sobota 9. února 2008
Krabí salát
Rubriky: Mořské plody, Předkrmy
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat