150 g vykostěného krabího masa
3 lžíce oleje
2 lžíce vína šao-sing
půl citrónu
šálek vývaru
půl lžičky wei-su
1 lžička máčeného škrobu
špetka cukru
sůl
bílý pepř
Maso z kraba jemně nasekáme, zakápneme citrónem, lžičkou oleje, promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Na pánvi rozpálíme zbylý olej, přidáme masovou fáš a zalijeme vývarem. Ochutíme vínem, pepřem, cukrem a solí. Asi 2 minuty dusíme, poté vmícháme wei-su a škrob. Omáčku podáváme velmi horkou.
sobota 9. února 2008
Krabí omáčka
Rubriky: Mořské plody, Omáčky, Předkrmy
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat